وزیر علوم از ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری در کشور خبر داد

دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اعتبار ویژه پژوهشی برای تأمین منابع علمی و نشریات معتبر به دانشگاه‌ها اختصاص می‌یابد.
به گزارش روابط عمومی پارك و به نقل از وزارت علوم، دکتر فرهادی اظهار داشت: شرکتهای دانش‌بنیان در دانشگاه‌های کشور فعال می‌شوند.
وی با بیان اینکه پژوهش از اولویتهای وزارت علوم در دانشگاه‌ها است، افزود: رشته‌های تحصیلی میان رشته‌ای در دانشگاه‌ها راه‌اندازی می}شود و راه‌اندازی رشته‌ها و گرایشهای تحصیلی در دانشگاه‌ها باید هدفمند شود.
وزیر علوم، بر لزوم تبدیل شدن دانشگاه‌ها به قطبهای علمی تخحصصی تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری از فناوریهای نو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور گسترش می‌یابد.
وی با تأکید بر تدوین برنامه‌های راهبردی در دانشگاه‌ها، تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید بر اساس نقشه جامع علمی کشور، برنامه جامع توسعه دانشگاه را تهیه و تدوین کنند.
دکتر فرهادی با تأکید بر ضرورت آموزشهای مهارت و کارآفرینی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، اظهار داشت: ارتقای کیفی سطح علمی دانشگاه‌ها و افزایش اعتبار پژوهشی دانشگاه‌ها در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.
وی بر اختصاص 15درصد بودجه دانشگاه‌ها به حوزه پژوهش تأکید کرد و افزود: دانشگاه‌ها باید به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنند تا در این زمینه نیز شاهد افزایش اعتبارات باشیم.
وزیر علوم با اشاره به ضرورت بازسازی و تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، گفت: تجهیز و نوسازی آزمایشگاه‌های کشور نیازمند 2 میلیون دلار اعتبار است که باید با برنامه‌ریزی اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: با نوسازی و تجهیز آزمایشگاه های فرسوده، دانشگاه‌ها و مراکز علمی،  آزمایشگاه‌های مرجع در دانشگاه‌های کشور ایجاد می‌شود.
دکتر فرهادی با تأکید بر غنی‌سازی منابع علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، گفت: اعتبار ویژه پژوهشی برای تأمین منابع علمی و نشریات معتبر علمی به دانشگاه‌ها اختصاص می‌یابد.
وی با اشاره به افزایش برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها، تصریح کرد: اجرای برنامه‌های جامع فرهنگی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور یک ضرورت است که باید مورد توجه مسئولان دانشگاهی باشد.
وزیر علوم، با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه، گفت: مناطق ویژه علم و فناوری در کشور با هدف تحول در حوزه علمی، پژوهشی و فناوری ایجاد می‌شود.