وزیر علوم: فن‌آفرینی، حلقه گمشده زنجیره توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاحیه یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: امروزه زنجیره توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور، نیازمند حلقه گمشده‌ای است که استحکام و پیوستگی آن را تضمین کند و این حلقه گمشده فن آفرینی نام دارد و هدف اصلی ‌آن تبدیل دستاوردهای پژوهشی به محصولات دانش بنیان و نهایتاً تولید ثروت و رفاه در جامعه است.

به گزارش روابط عمومي پارك، دکتر فرهادی اظهار داشت: بی شک اهتمام به فن آفرینی از یک سو باعث رونق اقتصاد دانایی محور و شکل‌گیری کسب و کارهای دانش محور می‌شود و از سوی دیگر پشتوانه‌ای است برای نوآوران و فناوران تا با پشتکار و دلگرمی پای در میدان نهند. لذا با توجه به ماموریتهای مصرح در قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این وزارتخانه توجه خاص به توسعه کارآفرینی مبتنی بر فناوری یا فن‌آفرینی دارد.

وی تصریح کرد: پس از مطالعات بسیار و بررسی نمونه های مشابه در سایر نقاط جهان، نخستین مرکز رشد فناوری کشور و به تبع آن پارک علم و فناوری راه اندازی شد که خوشبختانه تجربه کسب شده در ایران متناسب با توسعه علمی و تحقیقاتی کشور روند بسیار مطلوبی داشته است به گونه‌ای که هم اینک 36 پارک علم و فناوری و بیش از 150 مرکز رشد فناوری در کشور مشغول فعالیت هستند.

دکتر فرهادی ابراز امیدواری کرد: یازدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در روزهای برگزاری به اهداف مدنظر خود در زمینه برقرای ارتباط صاحبان ایده با سرمایه گذاران دست یابد.