پنجمین دوره مسابقه ملی نانو در مرکز رشد زیست فناوری پارک علم و فناوری یزد برگزار شد

پنجمین دوره مسابقه ملی نانو از سری مسابقات توسعه فناوری نانو امروز جمعه بیست و پنجم اردیبهشت نودو چهار در مرکز زیست فناوری پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد؛ عباس باقی مدیر مرکز رشد زیست فناوری پارک علم و فناوری استان یزد با اشاره به این که ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در راستای اهداف ترویجی و آموزشی مندرج در سند راهبردی 10 ساله فناوری نانو و در پی برگزاری موفقیت آمیز چهار دوره مسابقه ی ملی فناوری نانو اقدام به برگزاری پنجمین دوره از این سری مسابقات نموده است افزود هدف از برگزاری این مسابقات که بزرگترین رقابت علمی دانشجویی کشور در زمینه فناوری نانو است ایجاد فضای رقابتی سالم به منظور افزایش آشنایی دانشجویان با این فناوری است.

وی خاطر نشان کرد:  گسترش آموزش این فناوری در دانشگاه ها و دیگر مراکز علمی – آموزشی کشور و جهت دهی فعالیت های آموزشی و حمایتی از مهمترین اهداف ستاد توسعه ی فناوری نانو به شمار می رود.

عباس باقی اظهار داشت علاقمندان به این فناوری با شرکت در آزمون، میزان آشنایی خود را در این حوزه مورد ارزیابی قرار می دهند و برای ارتقاء سطح آگاهی خود برنامه ریزی و تلاش خواهند کرد.

وی این آزمون را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: کلیه افراد علاقمند به این فناوری در تمامی رشته های دانشگاهی مرتبط، دانشجویان، فارغ التحصیلان،  اساتید، کارمندان، دانش آموزان و معلمان امکان حضور در این مسابقه را دارند و محدودیتی وجود ندارد.

مدیر مرکز رشد زیست فناوری در مورد مراحل این مسابقه گفت: این مسابقات در یک مرحله و به صورت تئوری برگزار می شود و سوالات به صورت چهار گزینه ای طراحی شده است. در این آزمون همچنین تعدادی سوال تشریحی  برای افرادی که داوطلب دریافت گواهی توانمندی تدریس در این حوزه هستند طراحی شده.