پیام دکتر پورسراجیان به مناسبت آغاز به کار جشنواره شیخ بهایی

بسمه‌تعالي

رسيدن به توسعه پايدار به عنوان هدفي متعالي در جوامع بشري همواره مدنظر مديران و دولتمردان كشورها بوده است. استفاده بهينه از منابع، نخستين قانون اين فرايند و محدود بودن آن بزرگترين مشكل پيشروست. لذا تكيه بر منابع نامحدود، مزيت رقابتي آن جامعه را رقم خواهد زد. تكيه بر دانش وا قتصادي كه بر پايه دانش شكل مي‌گيرد تكيه بر منبعي بي پايان است و بسترساز رسيدن به توسعه پايدار. بي‌ترديد زمينه‌سازي براي رشد و شكوفايي اين منابع، سرمايه‌گذاري اي پرسود و ايجادكننده مزيتي بي‌بديل خواهد بود و در اين راستا جشنواره‌هايي چونان جشنواره شيخ بهايي، جشنواره ملي ايده‌هاي برتر و جشنواره‌هايي مشابه مي‌توانند فرهنگ‌ساز و بسترساز كشف و شكوفايي استعدادهاي جامعه باشند.

اميدواريم اين جشنواره كه به نام نامي فخر جهان اسلام ،شیخ‌بهاء‌الدین محمد عاملی نامگذاري گرديده، به نوبه خود بتواند در تحقق اين هدف والا و ترسيم آينده‌اي روشن براي ايران اسلامي موفق باشد.

داريوش پورسراجيان

رئيس پارك علم و فناوري يزد