کارگاه آشنایی با سازمان صنایع کوچک در مرکز رشد ابرکوه برگزار شد

کارگاه آشنایی با سازمان صنایع کوچک با حضور مهندس زارع، معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد روز دوشنبه مورخ 93/10/29 در مرکز رشد ابرکوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي پارك و به نقل از مركز رشد ابركوه، مهندس زارع، دراین کارگاه که به همت شرکت پیشگامان کار و اندیشه و خلاقیت و با شرکت افرادی از کارگاه‌های صنعتی ابرکوه برگزار گردید، بر لزوم شناخت قوانین توسط واحدهای صنعتی برای دریافت یارانه‌های احتمالی، معافیتهای مالیاتی،توسعه بازار و هم افزایی تاکید نمود و به ارائه مباحثی نظیر جایگاه شرکت شهرکهای صنعتی، ماموریت و وظایف سازمان صنایع کوچک، برنامه‌های نرم افزاری این سازمان در حمایت از شرکتها، نحوه مدیریت ناحیه های صنعتی و ... پرداخت.

مهندس زارع همچنین از شرکتهای مستقر در مرکز رشد که توان تعریف پروژه در موضوعات شناسایی و توسعه بازار و همچنین برندسازی را داشته باشند دعوت به همکاری نمود و از برگزاری تورهای بازدید صنعتی که توسط شرکت پیشگامان کار و اندیشه و خلاقیت اجرایی می گردد اعلام حمایت نمود.

در ادامه آقای میرجلیلی، مسئول واحد حقوقی شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد، ضمن ارائه مطالب کوتاهی در خصوص نوع مالکیت شرکتها بر اراضی شهرکهای صنعتی به سوالات حاضرین پاسخ گفت.