کمیته نظارت بر مدیریت انرژی ساختمان های اداری استان یزد در چارچوب دستورالعمل مدیریت انرژی در ساختمان های اداری، اقدام به بازرسی و ارزیابی دستگاه های اجرای استان بر اساس معیارهای ده گانه نمود. مطابق امتیازات کسب شده ادارات استان در رده هایA امتیاز (100-81 ) و ( B امتیاز 80-61) و ( C امتیاز 60-41) و D (امتیاز کمتر از 40) رتبه بندی شده اند که بر این اساس پارک علم و فناوری استان یزد با کسب رتبه A در بین 63 دستگاه اجرایی استان برتر شناخته شد. به گزارش روابط عمومی پارک؛ با توجه به نتایج ارزیابی وضعیت انرژی در دستگاه های اجرایی استان یزد و کسب رتبه A توسط پارک علم و فناوری یزد حسین رحیمی مدیر عمرانی پارک گفت: سياست واحد عمراني پارك توسعه فضاهاي فناوري بر اساس اصول علمي و استفاده از آخرين فناوري هاي موجود است لذا با توجه به اهمیت مدیریت مصرف انرژی در جامعه و همچنین ایجاد الگو، دستورالعملی تحت عنوان مدیریت انرژی در ساختمان های اداری توسط استان ابلاغ و بر اساس آن کمیته های مدیریت انرژی در دستگاه ها تشکیل گردید. وی عنوان نمود: این کمیته در پارک علم و فناوری یزد با سرپرستی شهرام شکوهی معاونت پشتیبانی- حسین رحیمی مدیر عمرانی- روح الله غفارزاده مدیر امور اداری- سید محمد خامسی مدیر طرح و برنامه و حميد آخوندزاده مدیر امور مالی پارک تشکیل و بر اساس بخشنامه ابلاغی موضوع مدیریت مصرف انرژی در قالب استخراج راهکارهای مدیریت مصرف در واحدهای تحت پوشش پارک و همچنین شیوه نامه اجرایی آن پیگیری شد. مدیر عمرانی پارک در ادامه بیان کرد: همزمان بر اساس یک برنامه زمانبندی، ارزیابی وضعیت مدیریت انرژی در ادارات استان در نیمه دوم سال 93 توسط کارشناسان استانی عضو کمیته مدیریت انرژی استان انجام و بر اساس شاخص های ده گانه دستگاه ها ارزیابی شده و بر اساس رتبه A تا D رتبه بندی شدند که خوشبختانه با توجه به فعالیت های صورت گرفته در پارک و تطابق استانداردهای لازم، با کسب رتبه برتر A در جمع 7 دستگاه برتر استان قرار گرفت. رحیمی همچنین در رابطه با اقدامات صورت گرفته در این زمینه گفت: نصب سیستم های هوشمند کنترل مصرف انرژی در زیرساخت های پارک و همچنین مدیریت بهینه مصرف انرژی از جمله فعالیت های صورت گرفته در حوزه مدیریت مصرف انرژی است.

در دومین جلسه شورای مدیران در سال 94 مطرح شد

ارزیابی دقیق مؤسسات با هدف ارتقاء کیفیت و ایجاد فضای توسعه ی شرکت های برتر

دکتر داریوش  پورسراجیان، در جمع مدیران پارک علم و فناوری یزد، با بیان اینکه مخاطب برنامه ریزی ستادی در حوزه خدمات فناوری است، خواستار مشارکت بیشتر مؤسسات چند مستأجره در برنامه ریزی امور اجرایی شرکت ها شد.

وی هدف از ارزیابی دقیق موسسات را ارتقای  کیفیت و ایجاد فضای توسعه برای شرکت های برتر دانست و آن را سیاست پارک برای تعامل با آ نها خواند.

رئیس پارک در بخش دیگری از صحبتهای خود بر عملکرد منسجم ستاد و شرکت های پارک در موضوعات مختلف تاکید کرد و تشکیل شورای مدیران و جلساتی که به صورت مداوم با نمایندگان شرکت ها برگزار می گردد را در ایجاد و تقویت این انسجام موثر دانست.

پورسراجیان با بیان اینکه کمیته های تخصصی مراجع تصمیم سازی و کارشناسی هستند، بر تشکیل جلسات کمیته ها با مشارکت نمایندگان مؤسسات و مدیران ستادی پارک تاکید نمود.