کوره های آلاینده استان باید تعطیل شوند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندارگفت: کوره های آلاینده باید توسط اداره کل حفاظت از محیط زیست تعطیل شود.

به گزارش  مهریز نیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، "سید محمد رضا سید حسینی" روز سه شنبه ۱۵ مهرماه در جلسه هماهنگی جابجایی کوره ها، تاکید کرد: کوره هایی که سوخت نامناسب مصرف می کنند باید جمع آوری گردد.
وی با اشاره به اینکه کوره های آلاینده باید توسط اداره کل حفاظت از محیط زیست تعطیل شود، تصریح کرد: جان مردم برای مسئولان ارشد استان در اولویت کاری قرار دارد.
سید حسینی خاطر نشان ساخت: کوره های آلاینده با یک شیب ملایم غیر فعال گردد.
"محمود شاکری شمسی" فرماندار شهرستان یزد نیز در این جلسه خواستار اولویت قرار گرفتن جابه جایی کوره های آلاینده برای اداره کل حفاظت از محیط زیست استان شد.
در این جلسه مقرر شد تا ۲۰ روز آینده اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نسبت به ارائه آمار کوره های دارای سند مالکیت اقدام کند.
در ابتدای این جلسه منطقه پیشنهادی جاده بافق برای انتقال کوره های شهر یزد مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.