۱۳ میلیاردریال برای طرح های اشتغالزایی کمیته امداد مهریز هزینه شد

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) مهریز گفت: در سالجاری ۱۳ میلیارد ریال از منابع مختلف برای اجرای طرح های اشتغالزایی مددجویان زیر پوشش این شهرستان هزینه شده است.
سید ‘مهدی حسینی' روز پنجشنبه ضمن اعلام این خبر گفت: با این اعتبارات از محل منابع داخلی و تسهیلات بانکی ۹۶ طرح اجرایی شده است.

وی اضافه کرد: طرح های اشتغالزایی ایجاد شده در زمینه های دامپروری، کشاورزی، قالیبافی، تولیدی، صنعتی و خدماتی بوده است.

رییس کمیته امداد مهریز گفت: اجرای طرح های خودکفایی و اشتغالزایی جزو اولویت های این نهاد است که بصورت جدی مورد حمایت قرار می گیرند.

حسینی گفت: همه مددجویان واجد شرایط متقاضی زیر پوشش می توانند برای دریافت این تسهیلات به کمیته امداد مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون سه هزار و ۵۰۰ نفر در مهریز زیر پوشش خدمات مختلف کمیته امداد هستند.

۱۳ میلیاردریال برای طرح های اشتغالزایی کمیته امداد مهریز هزینه شد